Willekeurige Foto's

aff_P1110899.jpg

Calendar

June 2017 July 2017
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Week 22 1 2 3 4
Week 23 5 6 7 8 9 10 11
Week 24 12 13 14 15 16 17 18
Week 25 19 20 21 22 23 24 25
Week 26 26 27 28 29 30

Statistieken

Leden: 10118
Artikelen: 230
Links: 10
Bezoekers: 15850347
Home arrow Pers arrow Stan gastartiest bij Marco Borsato in Vlaanderen en Nederland
Stan gastartiest bij Marco Borsato in Vlaanderen en Nederland Afdrukken E-mail

Eind oktober gaf Marco Borsato in de Rodahal in Kerkrade de start van zijn ‘Dichtbij’ theatertour. Nog tot en met half januari is Borsato op tour, met zijn bandje, en speelt hij concerten in gezellige theaters in Nederland én in Vlaanderen. Voor de ‘Dichtbij’ concerten in Antwerpen, Roeselare en Hasselt brengt Marco – naast zijn grootste hits – ook twee gastartiesten mee en dat zijn zangeres Krystl en onze eigen Stan Van Samang. Marco zorgt ook voor een primeur want Stan Van Samang zal ook gastartiest zijn tijdens de ‘Dichtbij’ concerten, begin januari in Utrecht en Enschede.

 

Het voorbije voorjaar stond Marco Borsato nog met de indrukwekkende ‘3Dimensies’ concertreeks in het GelreDome in Arnhem en het Sportpaleis in Antwerpen. Na de grote stadionconcerten gaat Marco dit najaar letterlijk de baan op en staat hij vooral ‘Dichtbij’, tussen zijn fans en zijn publiek. Eind oktober gaf hij in de Rodehal in Kerkrade de start van de ‘Dichtbij’ tour. Nog tot half januari is Borsato met zijn live band ‘on tour’ in Nederland en in Vlaanderen.

Naar goede gewoonte heeft Marco ook nu weer gasten uitgenodigd die hem vergezellen tijdens de ‘Dichtbij’ concerten. Speciaal voor de Vlaamse fans nodigde Marco zijn vriend Stan Van Samang en zangeres Krystl uit.

Stan Van Samang was één van de muzikale gasten tijdens de ‘Wit Licht’ concertreeks in het Antwerps Sportpaleis, in 2009. “Stan, dat is echt wel een vriend van mij geworden. Ik vind hem een fijn artiest en ook een bijzonder warme, toffe kerel. Ik ben heel blij dat hij straks te gast is, tijdens de ‘Dichtbij’ concerten in Vlaanderen. Ik moet zeggen dat ik er echt naar uitkijk”, zegt Marco. De populairste zanger van de Lage Landen zorgt meteen ook voor een primeur want Stan Van Samang zal er ook bij zijn tijdens de ‘Dichtbij’ concerten in Utrecht (14/01) en Enschede (15/01). “Ik weet dat Stan hard timmert aan de weg in Nederland. Je hoort hem op de radio en kijk als ik iets kan bijdragen aan zijn mooi verhaal, dan doe ik dat heel graag” voegt Marco er enthousiast aan toe.

Ook zangeres Krystl is opnieuw van de partij. Na haar gesmaakte doortochten tijdens de ‘3Dimensies’ concerten in Antwerpen komt ze straks ook mee naar Vlaanderen. Krystl is één van de grootste muzikale beloften. Ze won eerder dit jaar in Nederland een 3FM Award en ze kreeg recent een prestigieuze Edison uitgereikt als ‘Beste Nieuwkomer’. Haar album ‘Rolling’ – met onder andere 'Golden Days', 'Bottles' en 'Fool For You' – staat boordevol heerlijke songs en ook op het podium staat Krystl haar mannetje. Het is dan ook geen wonder dat net zij werd uitgekozen als gastartieste. “Daarnaast is Krystl een schat en een plezier om mee te werken,” zegt Marco Borsato zelf.Marco Borsato is er, ‘Dichtbij’ op 21 en 22 november in de Elisabethzaal in Antwerpen, 24 en 25 november in Schiervelde Roeselare en op 11 december in de Ethias Arena Hasselt (kleine bezetting).

Tickets via www.sherpa.be of bel 070/25.20.20 

 
< Vorige   Volgende >

Interessante Links