Willekeurige Foto's

e_foto-031.JPG

Calendar

June 2017 July 2017
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Week 22 1 2 3 4
Week 23 5 6 7 8 9 10 11
Week 24 12 13 14 15 16 17 18
Week 25 19 20 21 22 23 24 25
Week 26 26 27 28 29 30

Statistieken

Leden: 10118
Artikelen: 230
Links: 10
Bezoekers: 15870755
Home arrow Pers arrow Stan te gast bij Regi In The Mix XL
Stan te gast bij Regi In The Mix XL Afdrukken E-mail

Regi laat weer van zich horen, en als Regi van zich laat horen, weten we hoe laat het is. Het is weer tijd voor Regi In The Mix XL in de Ethias Arena. De vijfde editie van deze jaarlijkse grote party wordt niet alleen opnieuw XL, ze wordt ook heel bijzonder, want om middernacht viert dj Regi zijn verjaardag!

Zoals ieder jaar laat Regi ook nu weer een resem vrienden en gasten aantreden. Dit jaar zijn o.a. Michael Schack, Stan Van Samang, DJ Wout en Jessy van de partij.


Michael Schack kennen we als de onnavolgbare livedrummer van Milk Inc., Kate Ryan en ook Netsky. Hij is als geen ander thuis in de wereld van de elektrische drums, sampling en multipads en laat de Ethias Arena extra knallen. Ook Stan Van Samang geeft weer present. Vorig jaar vierde hij nog zijn vijfde verjaardag als zanger. We kennen Stan van de hitsingle ‘Hang On’, waarmee hij samen met Regi hoge toppen scheerde in de hitparades. Regi nodigt ook een oude bekende uit: Jessy. Met Jessy is het altijd feest, denk maar aan haar hits met The Mackenzie zoals ‘Innocence’, ‘Falling In Love’ en ‘All I Need’. Klassiekers op de dansvloer! Regi In The Mix XL is nooit compleet zonder Wout. Ook dit jaar is DJ Wout er weer bij en neemt hij het op tegen Regi in een stevige DJ-battle. Vonken gegarandeerd!

Samen met een verrassende productie en een grootse lichtshow vol special effects met laser en video wordt het dansfeest totaal. En omdat bij een verjaardagsfeest verrassingen horen, houdt Regi nog enkele cadeautjes voor zijn publiek achter de hand.

Wees erbij voor Regi’s XL verjaardagsfeest op zaterdag 3 maart in de Ethias Arena om te feesten tot in de vroege uurtjes. Want Regi kent als geen ander het geheim achter een vette party en zal ook nu weer de tent platspelen met een opeenvolging van dance-hits van vroeger en nu.

 

Info en tickets: www.teleticketservice.com 

 
< Vorige   Volgende >

Interessante Links